Kako izgraditi poker bankroll

Jedna od najljepših stvari kod online pokera je ta što ne zahtijeva značajan početni kapital. Internet je pun priča o igračima pokera koji su počeli gotovo bez ičega i uspjeli su izgraditi šesteroznamenkasti bankroll u relativno kratkom roku. U usporedbi s poslovnim svijetom, online poker jedna je od novih industrija u koju je najlakše ući.

Bonusi za polog u pokeru

Depozitni bonusi savršeni su za izgradnju bankrolla gotovo iz ničega. Ako uspijete skupiti nešto novca, možete se pridružiti bilo kojem broju online poker stranica i odmah dobiti 100% bonusa za prijavu i uplatu. Svaka poker stranica na internetu nudi neku vrstu bonusa na depozit.

Iznenađujuće, nema puno začkoljica u ovim bonusima. Jedina stvar koju morate učiniti da biste oslobodili svoj bonus novac je igrati poker. Dok igrate poker u igrama za pravi novac, poker stranica oslobađa vaš novac u malim obrocima. Ovaj proces se ponavlja dok ne oslobodite cijeli bonus. U tom trenutku možete prijeći na sljedeću poker stranicu i ponoviti istu stvar.

Prosječni bonus na poker stranici je negdje oko 600 dolara. Često ćete vidjeti bonuse koji nude bilo što od 100% do 500 USD do 100% do 1100 USD. Sa stotinama poker stranica koje možete izabrati, puno je novca koji vas čeka.

Razmislite o tome ovako: ako počnete sa samo $50 i očistite nekoliko poker bonusa, brzo ćete imati bankroll od $500 ili više. U tom trenutku možete u potpunosti iskoristiti najveće poker bonuse i brzo dodati nekoliko tisuća dolara svom poker bankrollu.

Prvih par poker bonusa trebat će neko vrijeme da se očiste jer ćete početi s igrama s malim ulozima. Međutim, kako budete napredovali u ulozima, brže ćete zarađivati ​​bodove čestih igrača, što će rezultirati sve bržim i bržim oslobađanjem vaših bonusa. Na kraju ćete doći do točke u kojoj će poker bonusi biti sitnice u usporedbi s vašim prihodom od pokera.

Bonus kodovi za poker

Mnoge poker stranice traže bonus kod kada se registrirate i napravite svoj prvi depozit. Ovaj kod funkcionira poput kupona koji biste iskoristili u trgovini. Na stranicama za online poker bonus kodovi rezultiraju velikim bonusima na prvi depozit.

Poker stranice koriste bonus kodove kako bi privukle igrače i vidjele koje oglašavanje najbolje funkcionira. Zato ćete često vidjeti više poker bonus kodova iako svi rezultiraju time da igrač dobije isti bonus. To je vrsta manipulacije kako bi se otkrilo koje metode oglašavanja rezultiraju s najviše novih igrača.

Zapamtite da veličina poker bonusa ne govori uvijek cijelu priču. Važno je pogledati zahtjeve za kliring prije nego krenete za bilo kojim starim bonusom. Ako poker bonus izgleda neuobičajeno velik ili predobar da bi bio istinit, valjalo bi malo istražiti.