Kako pobijediti na automatima

Jedna stvar koju svaki igrač treba zapamtiti je da je igranje automata ozbiljan posao. Većina igrača prestaje uživati ​​u igri sa svakim gubitkom, ali kockarnica ih više voli, jer im igrači dnevno daju milijune dolara. Vjerojatno 99% igrača odlazi iz kasina praznih džepova, većina njih griješi oslanjajući se potpuno na sreću. Ovdje mu je strateški pristup mogao donijeti bolje pobjede ili čak jackpot.

Ako igrate na multicoin/multiline automatu, preporučljivo je igrati jedan coin na onoliko linija koliko želite. Budući da je svaki multicoin/multilane isplatni stol izravni množitelj, i kako postoje skrivene značajke buy-a-pay, igranje s jednim novčićem na mreži aktivirat će značajku barem negdje.

S druge strane, dok igrate na progresivnim automatima, igranje s maksimalnim novčićima sigurno će povećati šanse za dobitak. U progresivnim automatima, igrači koji ne igraju s maksimalnim novčićima ne rade ništa osim što povećavaju šanse za osvajanje jackpota za nekog drugog dok smanjuju vlastite šanse za dobitak.

Da biste povećali šanse za dobitak na ravnim množiteljima, igrati jedan po novčić, uvijek bi se pokazalo korisnim jer su na ravnim množiteljima povrat i učestalost pogodaka isti bez obzira na broj odigranih novčića. Sličnu tehniku ​​treba usvojiti tijekom igranja na automatima s bonus množiteljem. Ovo je preporučljivije jer su šanse za isplatu s bonusom vrlo male i nije vrijedno dodatnog rizika. Ista tehnika može biti vrlo korisna kada igrate na hibridnim automatima. S druge strane, šanse za dobitak se povećavaju ako se tijekom igranja na buy-a-pay automatu ubaci maksimalan broj novčića. Ovaj isti trik povećava šanse za dobitak čak i kada igrate na skrivenom buy-a-pay automatu.

U novije vrijeme automati za igre na sreću čine 70% svih prihoda kasina, a sve ih više igraju i muškarci i žene. Fascinacija igrom raste iz dana u dan. Preporučljivo je igrati mudro i strateški. To igrača neće učiniti boljim igračem, ali će mu donijeti više zabave i užitka.