Objašnjenje BlackJack TV-a uživo

Ako nikada niste čuli za ovaj poseban način igranja blackjacka uživo, tada bi vas TV blackjack uživo mogao iznenaditi. Stvarna emisija se emitira na Skyu i također na Freeviewu u Ujedinjenom Kraljevstvu za svoje stanovnike.

Igra uspijeva pretvoriti uobičajenu igru ​​blackjacka u igru ​​s više ruku koja je za gledatelja interaktivna na TV kanalu blackjacka uživo. Gledatelji se zapravo mogu kladiti na ruke blackjacka dok djelitelj uživo dijeli karte na nacionalnoj televiziji. Ako gledatelj želi igrati, najprije mora učiniti nekoliko stvari, ključna je registracija računa na stranici koja hostira igru. Račun će također najvjerojatnije trebati potvrditi klikom na neku poveznicu koju će vam poslati u e-poruci. Jedan registrirani i prijavljeni igrač može položiti nešto novca ako želi igrati za stvarni novac. Nakon toga potrebno je jednostavno pratiti poveznice na stranice i odabrati TV igru ​​blackjack uživo. Otvorit će se prozor igranja igre koji prikazuje video snimak TV igre blackjacka uživo, ovo je također isti video prikaz uživo prikazan na televiziji. To znači da kod kuće možete gledati TV i komunicirati s njim putem računala.

Ako ste prije igrali bilo koju vrstu igre blackjack na mreži, tada će vam TV konzola blackjacka uživo vjerojatno izgledati poznato, prvo je potrebno odabrati žeton, a zatim se kladiti na taj žeton na ruku. S ovom igrom u više ruku, postoje tri moguće ruke blackjacka na koje se možete kladiti, ili po želji dvije ili sve tri ruke. Sve se to događa unutar postavljenog vremenskog ograničenja, igrači imaju ograničenu količinu vremena da se odluče. Na zaslonu se prikazuje mjerač vremena kako bi svi znali koliko im je vremena preostalo. Također je potrebno poduzeti korake potvrđivanja svoje oklade kako biste bili sigurni da dobrovoljno sudjelujete u kockanju.

Djelitelj zatim dijeli promiješane karte da ih gledate, nakon što prvih nekoliko karata ispadne vrijede redovita pravila blackjacka. Igrači donose svoje odluke, a djelitelj nastavlja. Na kraju ili djelitelj ili igrači pobijede, Blackjack TV uživo je najbliže stvarnom posjedovanju osobnog djelitelja u kasinu. Igranje igre na ovaj način svakako je drugačije i mnogo zabavnije od igara virtualnog svijeta.