Blackjack koristeći samo osnovne strategije

Želite li stalno zarađivati ​​više novca igrajući Blackjack? Možda ste čuli za ovaj novi sustav pod nazivom Blackjack Banker i pitate se funkcionira li ovaj vodič doista. Ovaj mi je vodič ukazao na mnoge popularne mitove o igri zbog koje mnogi kockari neprestano gube novac. Ovo su mitovi koje sam naučio kako izbjegavati nakon čitanja ovog sustava.

1. Možete li zaraditi novac na Blackjacku koristeći samo osnovne strategije?

Postoji mnogo osnovnih strategija, poput toga treba li pogoditi ili stajati na različitim točkama ovisno o broju bodova i karata koje djelitelj ima, dostupnih za besplatno proučavanje na internetu. Čak su napravljene i tablice odluka kojih se kockari moraju strogo pridržavati. Ali mogu li te osnovne metode doista raditi na dosljednom zarađivanju? Činjenica je da ne mogu, ali mnoga kasina žele da vjerujete da možete kako bi mogli privući više kockara na svoje stranice.

2. Što je Blackjack Banker System i u čemu vam može pomoći?

Ovaj sustav je napredni Blackjack sustav klađenja koji je, u praksi, vrlo jednostavan za primjenu i zarađivanje. Ovu igru ​​za koju neki ljudi kažu da se temelji na sreći pretvara u igru ​​od koje možete stalno profitirati uz dobre vještine. Također je 100% mehanički, što znači da korištenje ovog sustava ne uključuje nikakvo nagađanje. Najbolji rekord koji je vlasnik Blackjack Banker sustava uspio postići je da je zaradio 1.254 dolara u 24 sata u jednom danu na online kasinu.

3. Zašto većina sustava klađenja na Blackjack na internetu ne uspijeva zaraditi?

Kao što sam gore naglasio, osnovne strategije ne mogu zaraditi jer kockarnice imaju pravila igre koja im pomažu da nadvladaju vašu prednost. Nažalost, većina tipičnih Blackjack sustava još uvijek se oslanja na osnovne strategije što objašnjava zašto mnogi od njih ne zarađuju stalno.